Banner page

Over ons

1977 nokkenas stuur golf diploma's

Het bedrijf is in 1977 aan de industrieweg in Oostburg als officieel Volkswagen en Audi dealer opgericht en sinds de overname van Seat in 1986 en Skoda in 1991 door Volkswagen kwamen ook deze merken meer en meer in de werkplaats. In al deze jaren is er zeer veel kennis en ervaring opgedaan van deze betreffende merken.

Sinds 1 november 2015 hebben Jeffrey D'Hont en Johnny Groosman de stap gezet om het bedrijf over te nemen en verder te gaan als onafhankelijk garagebedrijf  gespecialiseerd in de merken Volkswagen, Audi , Seat en Skoda waar u voor alle werkzaamheden en reparaties terecht kan.

In de loop van de tijd is de auto een complex systeem van techniek en elektronica geworden en om ‘up to date’ te blijven zijn er tal van trainingen bij Volkswagen gevolgd. Om de kwaliteit en service op een hoog niveau te houden , blijven er  trainingen gevolgd worden  en wordt er gebruik gemaakt van originele onderdelen , apparatuur en gereedschappen , en worden alle reparaties en werkzaamheden uitgevoerd volgens de geldende fabrieksvoorschriften zodat de auto weer voor vele kilometers veilig en betrouwbaar de weg op kan.